Leasa helelektriska Renault Zoe för 1 995 kr/mån inkl. moms

Otroligt mycket bil för otroligt lite

Renault Zoe är en liten och smidig elbil, perfekt för stadskörning eller som extrabil. Med en räckvidd på cirka 20 mil möjliggör den vardagskörningen utan räckviddsångest.

Begagnatleasing extra allt, detta ingår för 1995 kr/mån:

    • elbilen Renault Zoe Intens
    • service och reparationer vid normalt slitage samt slitagedelar
    • sommar- och vinterdäck inkl. säsongsskifte
    • försäkring och 1000 fria mil/år
    • fri uppsägning efter 12 månader

Uppkopplat och enkelt

Med MY Renault-appen i din smartphone blir livet med din Zoe ännu enklare. Appen kan, förutom att visa laddstationer i närheten och planera din resväg utifrån dem, även kontrollera batterinivå, laddningsstatus, kontakta Renault Assistance (24/7) och se datum för inplanerade servicetillfällen. Du kan även interagera med bilen och t.ex. schemalägga laddning, luftkonditionering eller värme. Registrera ett kostnadsfritt konto och ladda ner appen till din iPhone eller Android så är du redo att synkronisera med din bil.

Tillgänglig för både företag och privatpersoner

Erbjudandet är tillgängligt för både företag och privatpersoner, och kan på så sätt tjänstgöra som extrabil, poolbil eller tjänstebil för företaget. För privatpersonen kan bilen vara intressant för många, för den yngre som bor i staden, för familjen som behöver en extrabil, för den äldre som åker kortare sträckor då och då. Oavett vem du är eller vad anledningen är att du väljer denna lösning får du ett bekymmersfritt bilinnehav av en begagnad bil, i ett leasingpaket som tillhör marknadens mest generösa, till ett pris som är svårslaget. Just nu cirka två veckors leveranstid.

Vill du veta mer?

Till vänster kan du klicka dig vidare för att läsa en fullständig utrustningsspecifikation eller ta del av vanliga frågor och svar. Vill du läsa villkoren hittar du dem här. Du är också varmt välkommen att kontakta oss direkt på 08-501 122 11 eller zoe.se@aldautomotive.com för att få mer info eller för att teckna ett kontrakt.  Vill du hellre att vi kontaktar dig? Fyll i dina uppgifter nedan så hör vi av oss till dig så snart som möjligt.

Intresseanmälan

COVID-19
Vi vill att du som kund känner dig trygg vid ditt besök i vår bilhall och håller oss löpande uppdaterade om smittspridningsläget via Folkhälsomyndigheten och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att förhindra smittspridning.