Tryggt köp hos ALD Bil

För oss på ALD Bil är det viktigt att du känner dig nöjd och trygg när du köper en bil hos oss. Vi lämnar därför köpare som är konsumenter och i de flesta fall köpare som är näringsidkare sex månaders garanti på bilarna, oberoende av bilens ålder eller totala körsträcka, i enlighet med de villkor som gäller för ALD Bil garanti.

Känd historik

Majoriteten av de bilar vi säljer är mellan ett och tre år gamla och har under denna tid varit ägda av ALD Automotive eller dess dotterbolag NF Fleet. Bilarna har varit tjänstebilar och det är endast de mest välskötta bilarna som säljs i vår anläggning i Täby. Bilar från ALD Bil har en känd historik. De har oftast bara haft en brukare, är fullservade och har skötts enligt tillverkarnas rekommendationer och krav. Det gör att du kan vara säker på att du gör ett tryggt bilköp hos oss.

Fabriksgarantier

Många av våra begagnade bilar är också så pass nya att de fortfarande har fabriksgarantier. Det betyder att de till exempel kan ha rostskyddsgaranti, vagnsskadegaranti, elektronikgaranti och lackgaranti.

Andra tjänster från biltillverkaren

Dessutom har bilarna ofta någon form av non-stop eller körvidare-försäkring som gör att du aldrig står utan hjälp om något händer. Tjänsterna har olika namn hos biltillverkarna, till exempel assistansförsäkring, mobilitetsgaranti, mobilolife, trygghetsservice och Volvo Assistans.

Tilläggsgaranti

Vill du förlänga tryggheten med att ha en lätt begagnad bil? ALD Bil erbjuder i samarbete med AutoConcept en omfattande tilläggsgaranti som du kan köpa till på 1 år (3 900 kr), 2 år (4 900 kr) eller 3 år (5 900 kr). Tilläggsgarantin omfattar flera av de mekaniska och elektroniska komponenterna på bilen.

Här kan du läsa mer om vad som ingår i tilläggsgarantin

Prisvärt

ALD Bil erbjuder förmånlig och smidig finansiering och löser avbetalning för både privatpersoner och företag (juridisk person).

Läs mer

Tryggt

ALD Bil lämnar alltid 6 månaders garanti till privatpersoner, samt till de flesta företag, oberoende på bilens ålder och totala körsträcka.

Läs mer

Säkert

I samarbete med försäkringsbolaget If bjuder ALD Bil på försäkringen Rulla-ut under två veckor när du köper din bil hos oss.

Läs mer

Miljö

Vi arbetar för att ligga i täten med hållbarhetsarbetet och för att ha minsta möjliga inverkan på miljön.

Läs mer

Personligt

Vi är redo att hjälpa dig under hela processen, från val av bil till dess du sitter bakom ratten.

Läs mer

Tips på nyinkommet hos oss

Hittar du inte det du söker?
Vi hjälper dig hitta rätt bil!

Hjälp mig hitta en bil