Så köper du bil

Alla bilar som är till salu just nu hittar du under bilar i lager. När du har hittat en bil du är intresserad av är du självklart välkommen att besöka oss i vår anläggning för att se bilen med egna ögon och känna efterom det kanske är just den som ska bli din nya bil.

Givetvis går det bra att provköra våra bilar. För att provköra en bil krävs att du har ett giltigt svenskt körkort eller att du om du har ett utländskt körkort kan styrka din identitet med en svensk legitimationshandling. Kom ihåg att ta med dessa när du besöker oss för en provkörning! Under vinterdäckssäsongen kan vi tyvärr inte erbjuda provkörning eftersom bilarna  i vår anläggning har sommardäck. Kontakta oss så berättar hur vi löser det under vintersäsongen.

Har du en befintlig bil som du vill lämna som inbyte? Vi kan gärna ta den som inbyte, under förutsättning att bilen är svensksåld. För att få ett inbytespris på din bil kontaktar du enklast någon av våra säljare. 

Hos ALD Bil kan du betala med kort som är knutna till ett konto i en bank representerad i Sverige (ej kreditkort). Det går också bra att betala med Swish. Av säkerhetsskäl hanterar vi inte kontanter. Bank- och postväxlar är äldre betalningsmedel som numera används i mycket begränsad omfattning, vi har därför slutat hantera dem.

ALD Bil hjälper dig att gärna att hitta en förmånlig finansiering och avbetalning för dig eller ditt företag. Oftast kan vi hitta lösningar som gör att dina egna bankkontakter får anstränga sig för att erbjuda något bättre.  Ditt företag kanske är intresserat av leasa bilen? Det löser vi också. Det viktigaste är att vi tillsammans hittar en långsiktigt bra lösning för dig. Våra partners för finansiering är Santander och Nordea Finans.

Vår inriktning är att det ska vara enkelt, tryggt och långsiktigt bra att köpa bil hos ALD Bil. Det är lätt sagt, men det är så vi får goda referenser och återkommande kunder från hela Sverige. Välkommen du också!

Prisvärt

ALD Bil erbjuder förmånlig och smidig finansiering och löser avbetalning för både privatpersoner och företag (juridisk person).

Läs mer

Tryggt

ALD Bil lämnar alltid 6 månaders garanti till privatpersoner, samt till de flesta företag, oberoende på bilens ålder och totala körsträcka.

Läs mer

Säkert

I samarbete med försäkringsbolaget If bjuder ALD Bil på försäkringen Rulla-ut under två veckor när du köper din bil hos oss.

Läs mer

Hållbart

Vi arbetar för att ligga i täten med hållbarhetsarbetet och för att ha minsta möjliga inverkan på miljön.

Läs mer

Personligt

Vi är redo att hjälpa dig under hela processen, från val av bil till dess du sitter bakom ratten.

Läs mer