Om ALD Bil

Välkommen till ALD Bil! Vårt uttalade mål är att våra kunder ska vara våra ambassadörer. Det försöker vi uppnå varje dag. Och vi gör det genom att som ett team samarbeta för att varje enskild kund ska vara både nöjd och glad. Det är kanske därför vi har många kunder som kommer tillbaka igen när det är dags för nästa bilköp.

Hos oss har du alltid stora valmöjligheter. Våra bilar speglar det marknaden vill ha – i allt från utrustning, säkerhet, färg till motorstyrka och bränsle. De bilar vi säljer har varit tjänstebilar i upp till tre år och har i de flesta fall endast haft en brukare. En bil från ALD Bil har också full servicehistorik och är i utmärkt skick, så det finns goda möjligheter för dig som gillar att ta hand om din bil att i nästa led få bättre betalt när du i din tur ska sälja bilen i framtiden.

Det är faktiskt inte ovanligt att nya besökare i vår anläggning frågar om bilarna verkligen är begagnade. Då blir vi glada – vi väljer ut de bästa bland cirka 10 000 bilar per år. Det är bara russinen i kakan som du hittar hos ALD Bil.

ALD Automotives bilar köps alltid från auktoriserade återförsäljare i Sverige och är därmed svensksålda.  Vi lämnar alltid sex månaders garanti på bilarna oberoende bilens ålder eller totala körsträcka. Många av våra bilar har också fortfarande fabriksgarantier. Det innebär att de till exempel kan ha rostskyddsgaranti, vagnskadegaranti, elektronikgaranti och lackgaranti.

Det allra viktigaste för oss är dock att du som kund ska få ett personligt bemötande och känna dig nöjd med ditt bilköp. Hos oss möter du därför engagerade och kunniga medarbetare som alltid gör sitt yttersta för att hjälpa dig på vägen. Självklart finns vi också här för dig efter ditt bilköp om du skulle ha några frågor.

Varmt välkommen till ALD Bil!

Hittar du inte det du söker?
Vi hjälper dig hitta rätt bil!

Hjälp mig hitta en bil