ALD Automotive

ALD Bil är en del av ALD Automotive AB, ett av Sveriges och världens ledande leasingföretag. Moderbolaget Ayvens är specialiserat på finansiering och hantering av företagsbilar och förvaltar mer än en miljon tjänstebilar för kunder över hela världen.

ALD Automotive har under mer än 20 år hjälpt svenska företag att hitta rätt leasingbilar och finansiella lösningar och idag rullar mer än 30 000 ALD-bilar på våra svenska vägar.

Genom att överlåta ansvaret för driften av sin bilpark till ALD Automotive får kunderna större frihet att koncentrera sig på att driva sin kärnverksamhet, oavsett hur många bilar det handlar om. Som en av Sveriges största inköpare av bilar och tillhörande service uppnår ALD Automotive också betydande fördelar både när det gäller kostnader och service. Självklart får kunderna del av detta i form av konkurrenskraftiga priser samt hög service- och kvalitetsnivå.

Ayvens finns representerat i 43 länder, hanterar mer än en 1,7 bilar och har 6 500 medarbetare runtom i världen. Här i Sverige möter du 100 engagerade medarbetare som har lång erfarenhet och kunskap inom områden som kundservice, biladministration, bilpolicies och hållbarhet.

ALD Automotive ingår i den franska bankkoncernen Société Générale, grundad 1864, som är en av de största bankerna inom eurozonen.

Läs mer om ALD Automotive

Hittar du inte det du söker?
Vi hjälper dig hitta rätt bil!

Hjälp mig hitta en bil